EMDR-terapia

EMDR- terapia on tutkitusti toimiva nopean avun hoitomuoto psyykkisiin ongelmiin ja valmennuksiin.
 
KYSY LISÄÄ

EMDR-terapia

EMDR-terapia (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) on osa terapiapalvelujamme. Katso alla oleva videoanimaatiosta miten EMDR toimii.
EMDR- terapia on tutkitusti toimiva nopean avun hoitomuoto psyykkisiin ongelmiin ja valmennuksiin. Menetelmän avulla voidaan joko pyrkiä neutraloimaan menneisyyden häiritseviä muistoja tai lisäämään voimavaroja tulevaisuuden stressaavaa tapahtumaa varten. Keskeisenä periaatteena on pyrkimys muokata minäkäsitykseen tai maailmankuvaan liittyviä kielteisiä uskomuksia, jotka ovat muodostuneet ylivoimaisten stressikokemusten seurauksena. EMDR- menetelmällä muutos tapahtuu ajatusten, tunteiden ja kehon tasolla, ja muutoksen myötä ihmisen toimintakyky paranee.
<script type="application/ld+json"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->{<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "@context": "http://schema.org",<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "@type": "VideoObject",<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "name": "EMDR-terapiasta suomeksi",<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "description": "Animoitu kuvaus siitä, mitä EMDR-terapia on ja miten se toimii.",<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "thumbnailUrl": ["https://mindventures.fi/wp-content/uploads/2018/08/1-1EMDR-VIDEO.jpg",<!-- [et_pb_line_break_holder] -->"https://mindventures.fi/wp-content/uploads/2018/08/4-3EMDR-VIDEO.jpg",<!-- [et_pb_line_break_holder] -->"https://mindventures.fi/wp-content/uploads/2018/08/4-3EMDR-VIDEO.jpg",<!-- [et_pb_line_break_holder] -->"https://mindventures.fi/wp-content/uploads/2018/08/16-9EMDR-VIDEO.jpg"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->],<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "uploadDate": "2018-05-27",<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "duration": "PT2M05S"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> },<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "embedUrl": "https://www.youtube.com/watch?v=X8DgZ0W55Z8",<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "interactionCount": "2347"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>
OTA YHTEYTTÄ
OTA YHTEYTTÄ
LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ
Linnankatu 10 G 60
90100 Oulu
Finland